Menu Sluiten

Screen Oost-vlaanderen

Uw betrouwbare specialist voor rolluiken, vliegenwering, zonwering en veel meer, in het Waasland! U kiest voor kwaliteit, vakmanschap, service, duidelijke afspraken? Dan bent u bij ons op het juiste adres.

Uw betrouwbare specialist voor rolluiken, vliegenwering, zonwering en veel meer, in het Waasland!

U kiest voor kwaliteit, vakmanschap, service, duidelijke afspraken? Dan bent u bij ons op het juiste adres. Informatie over een product, de diverse mogelijkheden, hulp bij de kleurkeuze? Dan kan u terecht bij Tine. Zij maakt voor u een duidelijk omschreven offerte op en zorgt ook voor de planning, mails, facturatie en bestellingen. Zij staat ook in voor advertenties en website om u op de hoogte te houden van nieuwigheden op de markt.

Stefan komt op afspraak de nodige opmetingen maken en geeft op maat gemaakt technisch advies. Samen met zijn team zorgt hij voor een zorgeloos verloop van uw bestelling tot service na verkoop.

Onze diensten:

Wenst u meer info? Maak hier een afspraak.

91243099124309

Meer info

tags: Zonnewering Plaatsen – Plaatsing Zonnewering – Plaatsing Zonnetent – Binnenzonweringen – Buitenzonweringen – 

Wenst u meer info over screen oost vlaanderen kijk dan vlug op https://www.stefanvbo.be/

Vliegenwering | Poorten | Terrasoverkapping | Ramen En Deuren | Zonwering | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Screen oost-vlaanderen

jump to main content jump to footer dmsbvba dms wonen werken investeren contact referenties lochristi te huur a ligging m nieuwbouw kantoren vanaf m ruime parking antwerpsesteenweg lochristi nieuwbouw moderne kantoren met een totale oppervlakte van m op a zichtlocatie screen oost-vlaanderen zijn vaak gezocht Opdeelbaar in units van m gelijkvloers en m m gv m e verdieping ruime parking aan de achterzijde van het gebouw en klantenparking aan de voorzijde de zeer representatieve kantoren worden in samenspraak met de huurder verder afgewerkt en voorzien van vloer sanitair m v kitchenette verwarming ventilatie en air conditioning. Er wordt een lift genstalleerd. Aan de achterzijde is een terras aangelegd en er is ook een fietsenberging. Superieure ligging aan de antwerspesteenweg vlak bij de toe en afrit van de r in lochristi zijn er tal van winkelvoorzieningen sport fitness clubs en eetgelegenheden. Bushalte voor het gebouw. De kleine unit is . Excl btw per maand de grote unit is . Excl btw per maand. Het geheel is . Excl btw per maand in totaal staanplaatsen achter .

vdm poorten toon menu over ons ons team onze vacatures nieuws producten sectionaal poorten industrie poorten houten sectionaal poorten gevelbekleding hekkens en schuifpoorten zonwering buitenleven carport poolhouse bijgebouwen voorzetrolluiken screen realisaties acties offerte aanvragen contact prev next vergroten homepage over ons ons team ons team gatan bovy verkoop westvlaanderen gaetanvdmpoorten.be marnix de troyer verkoop oostvlaanderen en limburg marnixvdmpoorten.be andy malderie hoofd verkoop andyvdmpoorten.be vera duytschaever service en dienst na verkoop veravdmpoorten.be fanny d haemers facturatie en administratie fannyvdmpoorten.be kenneth van de maele zaakvoerder kennethvdmpoorten.be vdm sectionaalpoorten bvba wolfsveld b lierde t. f. btw be infovdmpoorten.be over ons ons team onze vacatures nieuws producten sectionaal poorten industrie poorten houten sectionaal poorten gevelbekleding hekkens en schuifpoorten zonwering buitenleven carport poolhouse bijgebouwen voorzetrolluiken screen rea.

Feiten over Screen oost-vlaanderen

toggle navigation home het kasteel onze kamers vakantiewoning ontdek de omgeving reserveren nl fr en de eiffelkamer douche onze stijlvol ingerichte eiffelkamer heeft zijn naam te danken aan de hoeveelheid gerecupereerd ijzer die in de kamer wordt gebruikt. O.a. De voeten van de nachttafel zijn afkomstig van een oude kachel waar deze van de desserttafel ooit dienst deed als onderdeel van een balkon. En de spiegel die werd geconstrueerd uit een oude venster van een varkensstal Bekommernis over screen oost-vlaanderen Maar deacute eyecatcher is het ijzeren venster tussen de kamer en de badkamer dat mooi vervolledigd wordt door het mondgeblazen glas. De kamer is voorzien van alle luxe en comfort. Badkamer met douche haardroger verwarming en airconditioning elektrische waterkoker voor thee en koffie flat screen tv minikluis minibar op de kamer eventueel te vullen vanuit de quothonesty barquot aan de inkom internet gratis draadloos internet beschikbaar in het ganse bampb complex opt.