Menu Sluiten

Zonnetenten

Uw betrouwbare specialist voor rolluiken, vliegenwering, zonwering en veel meer, in het Waasland! U kiest voor kwaliteit, vakmanschap, service, duidelijke afspraken? Dan bent u bij ons op het juiste adres.

Uw betrouwbare specialist voor rolluiken, vliegenwering, zonwering en veel meer, in het Waasland!

U kiest voor kwaliteit, vakmanschap, service, duidelijke afspraken? Dan bent u bij ons op het juiste adres. Informatie over een product, de diverse mogelijkheden, hulp bij de kleurkeuze? Dan kan u terecht bij Tine. Zij maakt voor u een duidelijk omschreven offerte op en zorgt ook voor de planning, mails, facturatie en bestellingen. Zij staat ook in voor advertenties en website om u op de hoogte te houden van nieuwigheden op de markt.

Stefan komt op afspraak de nodige opmetingen maken en geeft op maat gemaakt technisch advies. Samen met zijn team zorgt hij voor een zorgeloos verloop van uw bestelling tot service na verkoop.

Onze diensten:

Wenst u meer info? Maak hier een afspraak.

91243099124309

Zonnetenten zijn verkrijgbaar in veel verschillende materialen en vormen en maten. De meest populaire soorten stof voor deze zijn nylon en acryl, hoewel andere synthetische stoffen soms ook worden gebruikt. Ze kunnen gemakkelijk worden opgevouwen en passen in elke rugzak, zodat het vervoeren van hen rond is gemakkelijk. Hoewel veel van deze tenten zijn vrij licht van gewicht, ze zijn ook zeer duurzaam en stevig. Dit betekent dat ze vaak worden gebruikt voor backpacken reizen waar gewicht is een probleem, hoewel ze zijn ook ideaal voor recreatieve camping trips.

Zonnetenten kan u genieten van de buitenlucht zonder al te veel zonlicht. Zonnetenten zorgen bovendien niet enkel voor verkoeling op uw terras maar in heel uw woning.
Zonnetenten worden geplaatst tegen de gevel van uw woni.

Meer info

tags: Zonnewering Plaatsen – Plaatsing Zonnewering – Plaatsing Zonnetent – Binnenzonweringen – Buitenzonweringen – 

Wenst u meer info over zonnetenten kijk dan vlug op https://www.stefanvbo.be/ | Zonnetenten

Terrasoverkapping | Poorten | Ramen En Deuren | Rolluiken | Vliegenwering | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Zonnetenten

nl en fr rentmeesters header menu home voorstelling showroom contact ons gamma rolluiken zonnetenten raamdecoratie automatisatie screen outdoor living garagepoorten vliegramen accessoires afdaken zonnetenten b b amp b open zonnetent b volant veranda zonnewering luifel twin store b disclaimer designed by yeko .

home poorten sectionaalpoorten snelsluitpoorten automatisatie rolluiken brandrolluiken voorzetrolluiken zonwering amp screens zonnetenten privacy policy contact zonnetent kopen in antwerpen en omstreken contacteer ons casallco in antwerpen de expert voor een zonnetent op maat iedereen wil een zuidgericht terras maar als puntje bij paaltje komt kunnen zonnestralen ook storend zijn zonnetenten specialisten Een zonnetent kopen is een goed idee om optimaal van uw terras te genieten ook wanneer de zon schijnt. Zo blijft u gewoon van de buitenlucht genieten en hebben u uw laptopscherm en uw tere ogen geen last van een overvloed aan zonnestralen. Onze zonnetenten worden tegen uw gevel geplaatst en zijn dankzij de knikarmen uitrolbaar. U heeft hier.

De discipline van Zonnetenten

horpirol vacatures downloads contact menu home zonnezeilen glazen wanden zonnewering zonnetenten zonneluifels compacte zonnetenten robuuste zonnetenten close stormvaste fixscreen renson verandazonnewering reclamezonnewering markiezen uitvalschermen vaste kapjes reclamevlaggen reclamebanner close close terrasoverkappingen algarve lamellendak camargue lamellendak skye lamellendak lagune screendak lapure screendak cubola doekdak toscane vouwdak close rolluiken voorzet rolluiken transparante rolluiken sectionale poorten rolpoorten close projecten robuuste zonnetenten saint tropez een klassieker van formaat is de sainttropez. Een degelijke zonnetent die u direkt herkent aan zijn stoere uiterlijk cm hoogte cm breedte. Een mooie afgeronde vormgeving. Deze tent is standaard verkrijgbaar in standaardkleuren wit beige alu en bruin heb je belangstelling in zonnetenten Hij kan natuurlijk ook in eigen ralkleur verkregen worden. Met deze zonnetent gaan we maximale breedte van m en m uitval en is tevens ook koppelbaar. Deze zonnetent is zowel manueel als electris.