Menu Sluiten

Elektrisch Bediende Rolluiken

NEVEN ramen en deuren is opgericht door Jonatan Neven die zelf het bedrijf op dagelijkse basis coördineert. Zijn kennis, oog voor detail en oprechte bekommernis hebben vele huizen omgevormd tot een “thuis”.

Neven ramen en deuren

Wij zijn een modern bedrijf met ervaring voor zowel particulieren als professionelen.  Wij hebben geen talrijke verkopers of een showroom op een A-locatie, maar mede door onze partnerships met grote merken kunnen wij onze producten aan eerlijke prijzen aanbieden.

Ons doel

De beste oplossing voor iedere klant aanbieden. Daarom streven wij  naar 100% tevredenheid! Bovendien is de beste reclame voor ons de tevreden meningen van de klanten zelf. Daardoor zijn wij eerlijk in ons kunnen en onze communicatie. Dat wil zeggen dat wij ernaar streven om een uitstekende service te bieden, met een vlotte communicatie over uw project. Daarenboven is eerlijkheid de sleutel tot vertrouwen voor ons.

Onze producten

Hoe maken wij het verschil voor jou?

Wij beperken ons niet enkel tot de plaatsing van ramen en deuren, maar besteden heel veel aandacht aan de service. De kwaliteit van onze producten zit dus ook in onze dienstverlening en dat merken onze klanten

Zo streven wij naar een vlotte en eerlijke samenwerking met goede opvolging en transparante communicatie zodat u een samenwerking voor uw ramen en deuren kan aangaan zonder zorgen. Wij stellen daarom onze offertes duidelijk en volledig op, zodat u niet voor verborgen kosten komt te staan.

92437439243743

Meer info

tags: Rolluiken – Specialist Rolluiken – Leveranciers Rolluiken – Inbouwrolluiken – Voorzetrolluiken – 

Wenst u meer info over elektrisch bediende rolluiken kijk dan vlug op https://www.nevenramen.be/ | Elektrisch Bediende Rolluiken

Aluminium Ramen | Pvc Ramen | Zonnewering | Deuren | Zonwering | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Elektrisch bediende rolluiken

skip to content euroroll rolluiken zonwering en poorten bel stuur een email bel stuur een email euroroll rolluiken inbouw rolluiken voorzetrolluiken zonwering screens knikarm zonneschermen poorten sectionaalpoorten kantelpoorten contact inbouw rolluiken alukon alutech heroal vraag uw offerte onopvallend en prijsgunstig voorzien reeds bij het ontwerp van uw nieuwbouw de nodige plaats boven uw ramen voor inbouwrolluiken en geniet nadien volop van de voordelen elektrisch bediende rolluiken lijst U heeft de keuze tussen een uitgebreid gamma van pvc of aluminium lamellen. De dubbelwandig gextrudeerde pvc lamellen zijn in de massa gekleurd en hebben een glanzend oppervlak zonder diepgaande groeven waardoor ze onderhoudsvriendelijk zijn. Kenmerkend voor onze dubbelwandig geprofileerde en gesoleerde aluminium lamellen zijn hun hoge isolatiewaarde en kleurdiversiteit. Voor een ideaal veiligheidspantser bieden wij onze dubbelwandig gextrudeerde aluminium lamellen aan welke in alle ralkleuren lever.

realisaties glazen schuifwanden alle glazen schuifwanden clarosafe the one the one mini easy slide eos cubo verti slide pro pro high pro updo overkapping alle overkapping camosail shadowsail skyroof silver skyroof plus skyroof prestige zon insectenwering alle weringen sharknet over ons openingsuren showroom carefree service pro boek je afspraak . Glazen schuifwanden een comfortabele woonruimte zoals balkon poolhouse of tuinkamer ombouwen of bijbouwen zonder buitenzicht te verliezen een uitbreiding van een buitenterras en toch afgeschermd zitten van regen en wind ja graag dankzij het uitgebreid assortiment aan schuifbare glaspanelen behoud je niet alleen het contact met buitenomgeving en natuur maar regel je ook de openheid in functie van de huidige buitentemperaturen wat bedoelen we met elektrisch bediende rolluiken In ons centraal europees klimaat geen overbodige luxe en een ideale manier om langer en meer kunnen te genieten. Woning amp appartement publieke ruimte horeca indoor toepa.

Wat je wil weten over Elektrisch bediende rolluiken

introductie tweedehands service onderhoud nieuws vragen garantie promoties contact outdoor living story structurele zonwering zonwering sectionaalpoorten invisidoors poorten en hekkens carports rolluiken en veiligheidsrolluiken horren en jalouzin raamdecoratie gevelbekleding projecten automatisatie accessoires u bevindt zich hier home producten sectionaalpoorten sectionaalpoorten inbraakveiligheid onze s line poorten hebben het skg keurmerk klasse ii komoattest. Dit attest bewijst dat onze poorten beveiligd zijn tegen inbraak. Ze zijn gekeurd volgens klasse ii. De automatisatie voor deze poort is bft of eender welk merk gekeurd door skg als inbraakveilige motor. Poortblad kingspan maakt gebruik van vuurverzinkte stalen panelen. De profilering is afhankelijk van het gekozen type paneel. Isolatie isofeenschuim mm dik goed voor een warmte isolatie van . W .